Wanneer je vanuit je hart handelt, gaat het stromen

Wanneer je vanuit je hart handelt, gaat het stromen

Op mijn yogamat voel ik de zon op mijn schouders branden, hoor ik gekwetter van vogels terwijl het zand knispert onder mijn downward facing dog. Tussen de glooiende duinen omringt door een groep mooie mensen die, glimlachend, hetzelfde ervaren als ik. 

Laura Kraft wandelt tussendoor om ons door de bewegingen heen te geleiden. Haar liefdevolle woorden gedragen door de wind om ons zachter naar ons lichaam te laten kijken. ‘Wat vertelt jouw lichaam je? Zonder oordeel, voel maar eens.’ Een golf van dankbaarheid spoelt over mij heen. Als er dan ook nog paarden langs ons stappen, springen de tranen in mijn ogen. 

Een paar maanden geleden liet ik mijn favoriete yogalerares achter in Rotterdam, om mijn stadse appartement te verruilen voor een heerlijk huis in Hoek van Holland. Waar ik de magische aantrekkingskracht van bos en strand ervaar. Ik volgde mijn hartsverlangen. ’Zou je hier les willen geven op het strand Laura? Dat maakt het compleet.' 

Laura deelde eerder haar hartsverlangen met mij, haar Treehouse concept. Een veilige plek in de natuur waar je de reis naar binnen mag maken, connectie met de natuur ervaart en met anderen. Het kon niet anders, dan dat daar animo voor zou zijn. Wanneer je vanuit je hart handelt, gaat het stromen.

Benieuwd naar Laura’s Treehouse?

Daar ben ik te oud voor

Daar ben ik te oud voor

Als ik iets moet dan fluit ik mezelf terug

Als ik iets moet dan fluit ik mezelf terug