Ga voor wat er echt toe doet!

Ga voor wat er echt toe doet!

Het leven is kort. 2020 wijst ons hierop. Ik was net 19 toen mijn moeder op 49-jarige leeftijd overleed. Alle zekerheid onder mijn voeten weggevaagd. Ik had het gevoel dat ik er alleen voor stond, ook al was dat niet zo. Ik besloot: als het leven dan zo kort is, wil ik eruit halen wat er in zit.

Dit bracht ook onrust met zich mee. Zonder duidelijke focus rolde ik na de universiteit van de ene baan in de andere. Tegelijkertijd snakte ik naar zingeving. Werk waarin ik mijn volle potentie in kon zetten en het gevoel dat ik verschil maakte. Bijdragen aan een mooiere wereld.

12 banen verder ontdekte ik in 2013 Neuro Linguïstisch Programmeren. Daar was de échte vonk. De combinatie van communicatie en coaching. Gericht op effectief inzetten van taal en gedrag, een sterke mindset ontwikkelen. Tijdens het volgen van de training ervaarde ik bijzondere connecties, grote persoonlijke groei en groei bij anderen. Elkaar verder helpen, échte gesprekken voeren.

Hier smulde ik van. Dit is een groot buffet waar ik niet genoeg van kon krijgen. Vanaf dat moment kreeg mijn loopbaan richting en voelde ik voldoening.

Kun je je voorstellen wat er gebeurt als jij met jouw vermogen om dingen gedaan te krijgen, je inzet voor dingen die echt belangrijk voor je zijn? Waar je vurig in gelooft? GA!

Feel the fear and do it anyway: mijn reis in zelfstandig ondernemen

Feel the fear and do it anyway: mijn reis in zelfstandig ondernemen

Succesvolle sollicitatiebrief deel 3

Succesvolle sollicitatiebrief deel 3